Jävla skit-magsjuka!

Det är någon på barnens förskola som har haft riktigt starka bassilusker.. När jag hämtade barnen i fredags var Joel inte helt fräsch. Det blev givetvis feber...
Lördagen spenderades på olika håll. Ella på biokalas, Joel hos farmor och jag på inspiration lovsång. (Där jag faktiskt var med och skrev en sång! En bra dessutom!)
Natten till söndag spydde Joel... Sen gick det bara utför.. Joel halva natten och på måndagen strax efter lunch var det Ellas tur.. Vid 16 blev det min tur och när Samuel kom hem visade det sig att han med mår pyton. Så på kvällen kom Samuel med i vårt kräkgäng..
Som tur var, var Joel färdigspydd, så vi kunde koncentrera oss på oss själva och Ella.. 
Den absolut sista kröken för oss alla tre var en mysig kräk.. Joel hade somnat och Ella började med att spy upp den sista filen hon fått i sig. Jag hamnade på toaletten med spann i famnen och när Samuel skulle tömma Ellas fil-spy, så fyllde han på bunken.. Där sätt vi båda två i badrummet och spydde. Då kom Ella in och satte sig med oss. Hon tröstade oss och hoppades att hon skulle få se ett stjärnfall så hon kunde önska att vi aldrig mer blev sjuka..
Min lilla goseråtta!
Men vi får tänka positivt!
Vi får ju vara lediga tillsammans!! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0