Loppis och kalas =)

Påsk?! Inte haft en uppdatering på bloggen sen i påskas?!
Jag får göra en snabb-uppdatering..
 
Jag älskar loppisar! Det är så KUL att gå på loppis! Jag behöver inte köpa något, men jag älskar tanken att kunna fynda något. Eller bara att se skitet som folk försöker sälja. 
Idag var det loppis här i Ucklum. För första gången på lääänge fick jag gå själv! Jag brukar alltid ha med mig Ella. Joel har varit med en gång, men idag skulle Joel med Samuel och Ella lekte med grannen.
Mycket snart hittade jag en som sålde Monster high! Ella älskar Monster high, på nått konstigt sätt. De är ju skitfula! Men hon gillar dem.. De var superfräscha och hon ville ha 40:-/st för dem. Och 40:- för cafeét. Jag är ingen prutare som min syster, som kunde få vad som helst till i princip vilket pris som helst... Men jag fick 2 dockor och cafeét för 100:-. En billig Monster high-docka på Ullared går på 70-80:-.. En "normal" docka för i runda slängar 200:-. Jag fyndade =)
Hittade även en tjej som sålde älv-böcker. Lättlästa böcker om älvor. Ella älskar älvor (hon är så tjejig..) så jag slog till på dem med! De ville ha 10:-/st. Men jag fick prutat 20 böcker för 150:-. 
Jag älskar loppis! =)
 
 
Idag passade jag även på att fråga Ella om kommande kalas. Det är ju visserligen 3 månader kvar, men det gäller att vara ute i god tid=)
Det blir ett My little pony-kalas, så nu har jag botaniserat lite på Pinterest. Så otroligt mycket det finns! Så många tips och så många ideér!
Jag har ju liiiite svårt att "bara" ha ett kalas där barnen kommer hit, äter, leker och får en godispåse.. Det måste hända lite!
När hon fyllde 4 år, så var det Frost-kalas med Elsa som kom på besök. Undrar om jag kan få Jossan som prinsessan Celestia nästa år..! ;)
 
Som avslutning vill jag bara ge mig själv en klapp på axeln! Jag har läst ut de två inte så roliga böcker som vi har i förskolelyftet. Inte de bästa jag någonsin läst! 
Men nu är det klara! Woho!!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0