Dan före dan...

Tog det faktiskt ganska lugnt.. Vi tog långfrukost, dukade i lokalen, pyntade och hade oss. Carro, som kom dan innan, sprätte upp klänningen och sydde den lite längre. På kvällen kom det fler folk och kl.19, var det dags att repetera!

Jeppson var på plats och spelade och vi väntade egentligen bara på Ryberg som skulle hämta Chaza på tågstation..
Hur underbart var det inte att få träffa denna underbara människa för första gången på 7 år och det kändes som om det var igår!

Vi drog igång och började öva. Chaza blev lite ställd när det visade sig att tanken var att hon skulle sjunga i kyrkan och inte på festen. 
Vi övade inmarch, hur pojkarna och flickorna skulle gå och visade vart jag ville komma in.. Övade löftena, då lyckades Samuel komma av sig, trots att vi sa efter pastor P-U.. Chaza sjöng 2 rader på låtarna och det var böl från första början... Då var ribban satt!
Efter vigselövningen stannade Chaza och Jeppson kvar i kapellet och övade lite. Jag, Tina och Samuel övade bröllopsvals. Jäklar vad det dansades på parkeringen. Men bra blev det=)
Väl hemma visade det sig att Samuel blivit mycket nervös.. Han var sjukt nervös och det visade han så tydligt.. Vi hade fullt hus och det var kanske inte det smartaste... Men vi tog en tidig kväll.. Det behövdes...=)

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0